Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Μία η απεργία, τρεις οι συγκεντρώσεις

Τριπλό μέτωπο από τους Τρικαλινούς εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους καθώς και άλλους κλάδους επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων, κατά την σημερινή 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, αφού έχουν προγραμματιστεί τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις.

Η πρώτη διοργανώνεται από τη Γραμματεία Τρικάλων του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, στις 9.30 το πρωί, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, ενώ θα ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Τη δεύτερη συγκέντρωση, στις 10 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, διοργανώνουν δύο παρατάξεις (ΔΑΚΕ και ΑΣΚΕ) του συνδικαλιστικού εργατοϋπαλληλικού φορέα, αφού επί πεντάμηνο μετά τις εκλογές δεν έχει συγκροτηθεί σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο λόγω διαφωνιών στην… κατανομή των θέσεων στο προεδρείο με ευθύνη των προαναφερόμενων παρατάξεων.

Τέλος, επίσης στις 10 το πρωί, συγκεντρώνονται έξω από το Επιμελητήριο Τρικάλων έμποροι και επαγγελματοβιοτέχνες, έχοντας ήδη αποφασίσει να κλείσουν συμβολικά τα καταστήματά τους μέχρι τις 11.30 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.