Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Την Κυριακή ο εορτασμός της Εθνικής Αντίστασης στα Τρίκαλα

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 θα εορτασθεί η επέτειος «ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ» και σύμφωνα με την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην πόλη των Τρικάλων θα γίνουν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

·         Γενικός σημαιοστολισμός της πόλης από την όγδοη πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου την ημέρα της εορτής.
·         Φωταγώγηση όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ και των Τραπεζών από τη δύση του ηλίου μέχρι τις πρωινές ώρες της επόμενης της εορτής σε όλη την πόλη .


·         Ώρα 8.00
     Έπαρση της σημαίας στην Κεντρική Πλατεία από το στρατιωτικό τμήμα της Σ.Μ.Υ.
·         Ώρα 10.30
– Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Η προσέλευση θα γίνει μέχρι ώρα 10.25.

·         Ώρα 11.00
– Επιμνημόσυνη δέηση στην Κεντρική Πλατεία, που θα αναπεμφθεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο, ομιλία για το ιστορικό της επετείου από την κα. Ευτυχία Κελεπούρη, καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ν. Τρικάλων. Kατάθεση στεφάνων στον Ανδριάντα του Στρατηγού Σαράφη από τους κ.κ Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Τρικάλων, Δήμαρχο Τρικκαίων, Αστυνομικό Δ/ντή Τρικάλων, Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Προεδρεία Εφεδροπολεμιστικών και Αντιστασιακών Οργανώσεων που θα δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 24310-35106.

Παρακαλούνται να ρυθμίσουν:
·         Η Ιερά Μητρόπολις Τρίκκης και Σταγών το θρησκευτικό μέρος της εορτής.
·         Η Σ.Μ.Υ. τα σχετικά με τη παράταξη και την απόδοση τιμών.
·         Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων τα της Τάξης για την απρόσκοπτη και επιτυχή πραγματοποίηση των εορταστικών Εκδηλώσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.