Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Οι Γερμανοί "τελειώνουν" την Διαπλοκή στην Ελλάδα!


Αναστάτωση στους... νταβατζήδες τους τραπεζίτες και άλλους παράγοντες του επιχειρηματικού κόσμου έχει προκαλέσει η έρευνα που πραγματοποιεί το Ρόιτερ για τις συνέπειες  που έχει στην ελληνική οικονομία η διαπλοκή.

Το νέο χτύπημα του Ρόιτερ περιλαμβάνει αποκαλυπτικά στοιχεία για τις σχέσεις διαπλοκής ανάμεσα σε τραπεζίτες επιχειρηματίες και πολιτικό σύστημα.

Για τα θαλασσοδάνεια που έχουν δοθεί σε εκδοτικά συγκροτήματα
 για πετάμενα λεφτά χωρίς εγγυήσεις από τράπεζες σε επιχειρηματίες που συνδέονταν με μετοχική ή συγγενική σχέση με τις διοικήσεις των ιδρυμάτων και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα.

Ειδική ομάδα δημοσιογράφων του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων περιγράφει αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο το ελληνικό δημόσιο υπέγραφε χαριστικές συμβάσεις με εθνικούς προμηθευτές καθώς επίσης και τα κόλπα με τα οποίατριπλασίαζαν ή και πενταπλασίαζαν διαπλεκόμενοι εργολάβοι το κόστος των δημόσιων έργων με την εγκληματική πάντα σύμπραξη υπουργών υπαλλήλων της διαπλοκής.

 Η ανησυχία που έχει προκαλέσει η έρευνα του Ρόιτερ  έχει σχέση με το λόμπι που κρύβεται πίσω απ’ αυτή την πρωτοβουλία η οποία σίγουρα θα έχει και συνέχεια.

 Σύμφωνα με πληροφορίες πίσω απ’ την έρευνα βρίσκεται πίσω απ’ την έρευνα βρίσκεται ένας σκληρός πυρήνας κοινοτικών παραγόντων καθώς και γερμανοί οι οποίοι απαιτούν να τελειώσει το πάρτι της διαπλοκής στην Ελλάδα γιατί διαφορετικά κάθε ενίσχυση θα πηγαίνει στον κουβά των νταβατζήδων και των χρεοκοπημένων τραπεζιτών με τελική κατάληξη τους λογαριασμούς στην Ελβετία.

http://www.lykavitos.gr/2012/12/blog-post_665.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.