Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ο Μιχάλης Ταμήλος τώρα δικαιώνεται!


Φρικτά παράπονα έκανε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος, για τις συνθήκες που διεξάγονται οι Επιτροπές και για τον χρόνο που χάνεται σε αυτές. Οι ενστάσεις του εξετάστηκαν και ο χώρος διαμορφώθηκε κατάλληλα, ώστε να μπορεί να τα ξύνει ελεύθερα αυτές τις ώρες και να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος στο σπίτι.


Πιο συγκεκριμένα αφαιρέθηκε το έδρανο μπροστά του που ήταν άχρηστο (μια και όπως είπε ο ίδιος “δεν είναι εκεί για να μαθαίνει κάτι, όσα ξέρει, ξέρει”) και στη θέση της άβολης δερμάτινης καρέκλας τοποθετήθηκε βελούδινος καναπές σε γήινα χρώματα που θα του δίνει την ευκαιρία να χαλαρώνει, να απολαμβάνει τη μπύρα του και -γιατί όχι- να ξαπλώνει όταν αισθάνεται κουρασμένος.

Η κίνηση αυτή έχει αναστατώσει τους υπόλοιπους Βουλευτές που ζητούν την ίδια αντιμετώπιση, και γι’ αυτό σύντομα αναμένεται να τοποθετηθούν περισσότεροι καναπέδες και κρεβάτια αντικαθιστώντας τα παλιομοδίτικα έδρανα. Οι φήμες που θέλουν τον Πέτρο Τατσόπουλο να έχει παραγγείλει υπέρδιπλο κρεβάτι με στρώμα νερού, κουνουπιέρα και καθρέπτη δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Στην αποκλειστική φωτογραφία ο Βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος σε στάση Al Bundy, απολαμβάνει την ώρα της Επιτροπής ξύνοντας τα αρχ**ια του.

http://kourkouti.sport24.gr/2012/11/30/8444/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.