Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ο στόχος, η ιδιωτική κάμερα, η Δημοτική Αρχή και τα τρομπόνια…

*** Ο στόχος που βλέπετε είναι μια προσφορά μου προς όλους εσάς και έχει τη σημασία του… Και εξηγούμαι. Κατ’ αρχήν εκτυπώστε τον στόχο σε ικανοποιητικό μέγεθος και κατόπιν κολλήστε τον σε κάποιον τοίχο. Κατόπιν σκεφτείτε: Τι ψήφισα; 

*** Λοιπόν, όσοι από εσάς ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές πάρτε φόρα και βαράτε με το κεφάλι… τον στόχο για να ξεθυμάνετε!!! Για καλύτερα αποτελέσματα βέβαια μπορείτε να γράψετε πάνω στο στόχο «εδώ βαράτε το κεφάλι σας», έτσι για να μην ξεχνιέστε!!!

*** Το ίδιο βέβαια μπορείτε να κάνετε και για τη νέα Δημοτική Αρχή Τρικάλων… Ή αν θέλετε μπορείτε να τυπώσετε δεύτερο στόχο και να τους βάλετε δίπλα-δίπλα και να το κάνετε εναλλάξ ή να το έχετε σαν… παρακαταθήκη, ας πούμε!!!


*** Αμ το άλλο; Αυτοί οι πρώτη φορά (;), δεύτερη φορά (;) αριστεροί νεοφιλελέ θα μου κόψουν τη ρύθμιση των 100 δόσεων και θα μου πάρουν το σπίτι αν ξεχάσω να πληρώσω μια δόση!!! Και εκείνος ο… ξεχασιάρης υπουργός, αριστερός βεβαίως, με το ένα εκατ. ευρώ που κρύβει τρία χρόνια τώρα τι θα του κάνετε ρε;;; Θα του πάρετε το σπίτι;;;

*** Μέχρι να μαζέψουν τις υπογραφές στο Μέτωπο Λαού, για να φύγει το λεωφορείο χωρίς οδηγό θα έχει λήξει και το πρόγραμμα… Οπότε αν παρουσιάσετε τις υπογραφές λίγο πριν ή λίγο μετά τη λήξη, όλοι θα είναι κερδισμένοι!!!

*** Μαθαίνω ότι την ψυχραιμία του χάνει ο δήμαρχος, συχνά πυκνά, τώρα τελευταία, και ας προσπαθεί να το κρύψει… Όταν χάνεις τη ψυχραιμία σου σημαίνει ότι κάτι άλλο συμβαίνει, ας πούμε ότι έχεις χάσει την μπάλα… Οι πολίτες βέβαια τον εμπιστεύτηκαν στις εκλογές, αλλά αν κάνεις πράγματα άλλα από αυτά που έλεγες, θα σε αποκαθηλώσουν… Τόσο απλά…

*** Σας βρήκαμε τη λύση!!! Τσιπουράδες όλου του κόσμου ενωθείτε!!! Ορίστε η λύση για το καθημερινό σας… σπιτικό τσιπουράκι με όλη της σημασία της λέξης!!! Αποστακτήρας σένιος, δεν μπορείτε να πείτε, έτσι;;;

*** Μας πήρανε χαμπάρι… Το πρακτορείο Reuters αναφέρει ότι ο Τσίπρας… ανέβαλε την επανάστασή του. Αλλά δεν ακυρώνεται!!! Δηλ. άλλα εννοώ, άλλα λέω και άλλα κάνω!!! Με δυο λόγια είναι μια κυβέρνηση που δεσμεύτηκε να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις και όχι να επαναδιαπραγματευθεί το πρόγραμμα!!!

*** Δεν ξέρω αλλά ή εγώ είμαι τρελός ή κάτι δεν πάει καλά σε τούτη την έρμη χώρα… Και λέω για την πρώην πρωθυπουργού Νατάσα που από νηπιαγωγός έγινε γιατρός και η άλλη η τωρινή πρωθυπουργού, η Περιστέρα, από δασκάλα έγινε καθηγήτρια Πανεπιστημίου!!! Έλα μου… στον τόπο σου!!!

*** Κολωνάκια παντού όπως λέμε κάγκελα παντού… Μην αφήνετε τίποτα όρθιο… Να σας στείλω και τη διεύθυνση μου να βάλετε και σε μένα, στο σπίτι μου… Θέλω να έχω άπλετο χώρο για να παίζω τα μήλα με τα κορίτσια της γειτονιάς!!!

*** Όπως διαβάζω τοποθετήθηκε μια κάμερα στην κεντρική πλατεία για να παρακολουθεί το ηλιακό δέντρο ώστε να μην προκληθούν ζημιές. Και ερωτώ εγώ ο φτωχός στο μυαλό, τα δεδομένα που θα συγκεντρώνει η κάμερα δεν είναι παράνομα;;; Από πού και ως που μια ιδιωτική εταιρεία μπορεί να τοποθετεί κάμερες σε δημόσιο χώρο και να καταγράφει τους πολίτες;;; Τι λέει γι’ αυτό η Δημοτική Αρχή, η Αστυνομία αλλά και οι βουλευτές;;;

*** Κάποτε μας κυνηγούσαν οι τράπεζες για να μας δώσουν κάρτες, τώρα οι γριές θα βγάζουν σε μισή ωρίτσα Visa, Dinners, American Express και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε… Και αφού θα παίρνουν σε καθαρό μετρητό τη μισή σύνταξη, θα δίνουν την κάρτα στα εγγόνια για να πράξουν… τα δέοντα με τα υπόλοιπα στο καφέ της γειτονιάς!!!

*** Για φωτογραφικές προσλήψεις στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων κατηγόρησαν τη Δημοτική Αρχή… Ελάτε καλέ, μη λέτε τέτοια πράγματα… Τουλάχιστον θα ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με… τρομπόνια και κλαρίνα καλέ!!!



Ο Σπίθας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.